Ga je in Tilburg studeren en heb je nog een slaapplek nodig voor in TOP Week?

Of heb je zin om een keer mee te borrelen? Neem dan contact met ons op! 

Voor contact kun je bellen naar Karlijn (+31 6 21 36 69 86)

Dispuut A Quoi Bon?

Veldhovenring 120A

5041 BE Tilburg

dispuutaqb@gmail.com

XIe Lustrum

Wij zijn Maartje Cooijmans en Sara van der Pas, lustrumregentesse en lustrumargentesse van Lustrum XI van dispuut A Quoi Bon? 
Op 26 april 2018 zijn wij verkozen als bestuur en 22,5 maanden later, op 28 februari 2020, zal het lustrum dan eindelijk beginnen met de almanakborrel en de openingsvergadering. We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en zullen het lustrum vieren in een week gevuld met activiteiten, waarbij we onder andere met onze ouders, disputen van Olof, onze oud-leden en natuurlijk met onszelf zullen proosten op 55 jaar AQB?.  

 

Alle leden zijn de afgelopen maanden al druk bezig geweest om de leukste activiteiten te verzinnen en het lustrum een groot feest te maken. De liedjescie heeft al op een mega onverwachte maar super leuke manier het Elfde Lustrumlied aan ons bekend gemaakt! We kunnen niet wachten tot we dit lied op de kroeg mogen zingen en heel de kroeg hem meezingt natuurlijk!

Voor ons en heel het dispuut kan het niet snel genoeg 28 februari zijn, zodat we met z'n allen kunnen gaan genieten van de mooiste week van onze dispuutstijd!


Liefs,
Het Elfde Lustrumbestuur
Maartje en Sara